Zijn geheime erogene zones

Cremaster is een spieraanhankelijke testikels. In het bijzonder trekt ze ze op als het koud is, en verlaagt toen hij opgewarmd.

Hoe te gebruiken:

Magische spier reageert niet alleen op temperatuurverandering, maar ook op seksuele impact. Hoe dichter bij het orgasme – hoe dichter de testikels aan het lichaam worden aangescherpt. Als ze enigszins oplopend zijn, kunt u plezier strekken.

Tijdens het orale seks proberen het scrotum met de hand van de bodem op te halen en trek voorzichtig naar beneden, met twee vingers tussen de testikels. Als de partner niets tegen zo’n receptie heeft, kunt u ritmisch beginnen, maar trek het voorzichtig in het tact van de bewegingen van de mond.

Geheime zone 2: prostaat

Deze klier wordt niet gevonden in het “mannelijke punt g”. Haar stimulatie geeft de zee van sensaties. De belangrijkste taak van prostaat is om een ​​geheim te creëren dat deel uitmaakt van het zaadvloeistof. Maar met een goede hantering, kan het dienen als een echte detonator van plezier.

Hoe te gebruiken:

Hoewel voor gedurfde partners veel opties is voor de openhartige prostaat met behulp van seksspeeltjes en zonder, zullen we vandaag een volledig onschuldige manier bieden.

Je kunt de prostaat stimuleren door zijn buren – Cavernous-lichamen die in de penis passeren. Je hebt waarschijnlijk gehoord dat het zichtbare deel van het lid de top van de ijsberg is, en de componenten van zijn stoffen gaan dieper in het lichaam. Dit kan worden gebruikt. Neem een ​​lid met de hand en begin naar zijn lichaam in plaats van de gebruikelijke “daar en hier”. Dan zullen de CORNN-instanties de prostaat naast hen masseren.

Geheime zone 3: tepels

Zoals je weet, zijn de borsten van de mannen gevuld door zenuwuiteinden niet slechter dan vrouwen, maar traditioneel betaalt ze minder aandacht – en tevergeefs.

Hoe te gebruiken:

Je kunt zijn borsten in de pose “vrouw van boven” strelen. Begin langzaam. Smelten zijn ongeduld, licht leidt op de borst, “tekening” lichte mokken rond de tepels, zonder ze aan te raken. Breng je hand door op zijn borst van boven naar beneden van de ene kant, stak de buik over in het gebied waar het haar op de schaamstokken begint, en blijf langs een andere kant bewegen – van onderop omhoog. Begin opnieuw rondom cirkels rond zijn bereik, deze keer de tepels aanraken met een esdoorn.

Gebruik vervolgens de tip van de taal, die hen rond de Arole leidt en geleidelijk de cirkels vernauwd. Beginnen om je tepels te zuigen en licht uit te spreken, de kopen kamagra tong te roteren, kus ze, verwijder ze dan en kietel met haar, afwisselend op hen, dan het zwellen van ademhalen.

Geheime Zone 4: Kruis

Kruis – een plot tussen de testikels en anus rijk aan nerveuze eindes. Met de juiste aanpak verbetert de stimulatie het gevoel voor een orgasme.

Hoe te gebruiken:

Maak het de gemakkelijkste manier voor zendingspositie waarin je het gebied tussen zijn benen kunt bereiken. Wanneer je het gevoel hebt dat de partner “op de aanpak” is, drukt u voorzichtig op zijn kruis met een kussen van wijsvinger. Maar niet de tip: dit is een zeer zacht gebied, je wilt het niet per ongeluk krabben. Het trekt het moment van het orgasme en het uitgestelde orgasme – veel intenser.

Probeer de richting te veranderen en op kracht te drukken om de frisheid van sensaties te behouden, omdat met eentonige bewegingen, de zenuwuiteinden moe en stoppen met aanraken om te reageren. Je kunt mokken kamagra jelly met de klok mee, dan – tegen, dan – heen en weer rijden.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *