Seksuele fantasie over buitenstaanders wat ze bedoelen

Je kust, zijn handen glijden volgens je lichaam. Je bent al heel lang samen, en hij weet geweldig hoe je je kunt prikkelen, laat je krijgen. En voordat je innerlijke blik plotseling verschijnt, verschijnt je collega of buurman. Het is zijn handen strelen je lichaam. Misschien schuift dit script in je hoofd niet langer voor de eerste keer.

Na seks probeert u niet na te denken over uw “mentale verraad”, maar de wormtwijfel blijft uw geest zien, en u wordt door een vraag gesteld: “Wat als er iets mis ging in onze relatie?”En dit is niet cialis kopen eens het onderwerp dat u openlijk kunt bespreken met uw partner!

Iedereen doet dat!

Serieus, ontspan. Fantaseer iemand anders tijdens seks met zijn constante minnaar of echtgenoot – niet alleen niet ongebruikelijk, dus gebeurt met halve vrouwen en mannen. Trouwens, het is verbazingwekkend dat als je de statistieken, in vrouwen – vaker gelooft.

Een onderzoek uitgevoerd onder 1300 vrouwen in het Britse bedrijf Lovehoney liet zien dat 42% van de mannen en 46% van de vrouwen denken aan iemand anders tijdens seks. 15% van de vrouwen gaf toe dat een voormalige kerel het onderwerp wordt van hun permanente fantasieën.

Waarom hebben we het nodig??

“Omdat de meeste van onze seksuele opwinding plaatsvindt in onze hersenen, mogen seksuele fantasieën tijdens masturbatie of zelfs tijdens seks ervaren wat we nooit hebben besloten in werkelijkheid”, zegt Sandra Morgiz, Dr. Science, de auteur van talrijke boeken over seks en Blogger Huffington Post. – Delen we het verraad

, verkrachting of hetzelfde geslacht en misschien seks met een beroemdheid, onze verbeelding creëert een veilige persoonlijke ruimte waar we onze verlangens kunnen ontmoeten “.

Ze ondersteunt Sex Coach Amy Livaine: “In het algemeen is fantasie een absoluut gezond fenomeen, tenzij ze constant worden en niet leiden tot een aansluising in een paar. Als iemand de hele tijd over de ander fantaseert en de voorkeur geeft aan fantasieën, en geen echte partner, is het misschien de moeite waard om relaties met deze persoon of je eigen seksuele verlangens te overwegen. Sommige mensen willen volledige eenheid in relaties, ze concentreren zich er de voorkeur aan om zich op hun partner te concentreren en niet fantaseren. Anderen georiënteerd alleen op eigen plezier. Derde gebruik fantasie om je ervaring te diversifiëren.

Wanneer het een probleem wordt?

Dr. Met Myers heeft vandaag betrekking op deze situatie-psychologie: “Als je een keer per miljoen jaar plotseling hebt betrapt op de gedachten over het andere recht tijdens seks, moet je niet met afschuw raken of fout voelen. Als je je constant iemand anders voorstelt, is je fantasie iets geworden, dankzij je met je gevoelens in een paar. Je bent misschien boos of je kunt saai zijn en dan worden je fantasieën je bescherming tegen overmatige nabijheid van de partner. Sta jezelf niet toe om voortdurend iemand anders te fantaseren! Dus je vindt net een gemakkelijke manier om uit de onaangename situatie te komen, terwijl je in feite het probleem moet oplossen en er niet van bent wegrennen. “.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *